masrawystar


منتدى مصراوى ستار
 
الرئيسيةالرئيسية  اليوميةاليومية  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  الأعضاءالأعضاء  المجموعاتالمجموعات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
تم نقل المنتدى الى منتدى جديد مصراوى ليون ارجو دخول الاعضاء على هذا الرابطhttp://masrawylion.eb2a.com/ وبدأ المشاركة للمساهمة فى نجاح المنتدى

شاطر | 
 

 ريقة عمل اللانشون

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ايناس محمد
senior
senior
avatar

عدد المساهمات : 182
نقاط : 496
تاريخ التسجيل : 30/12/2009
العمر : 29

مُساهمةموضوع: ريقة عمل اللانشون   الجمعة يونيو 25, 2010 11:39 am

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

من غير رغى كتير
نقول المقادير
1/2 كيلو لحم مفروم ناعم
ذرة جوزة الطيب (بشره صغيره)
ملح و فلفل
بهارات
2 فص ثوم مفروم ناعم جدا (متكتريش الثوم)
بيضه صغيره(استخدمتها بلدى)
3 ملاعق كبيره دقيق

بس اخلطى كل المقادير كويس اوى ولو حاسه انهم مش ناعمين
اديهم لفه او اتنين بالكبه او المفرمه
وبعدين هاتى قطعه من البلاستيك اللى بنغطى بيه الأكل ( كبريها شويه )
وحطي عليه الخليط ده ولفيه مع الضغط لحد مايبقى شكله زى رول اللانشون
وبعدين لفيه تانى بالفويل (ورق القصدير)
اتركيه فى المطبخ حوالى ساعه مثلا علشان تندمج النكهات كلها كويس
وبعد كده اسلقيه حوالى نص ساعه ( او تزيد حسب حجم الرول )
ارفعيه عن النار واتركيه فى ماء السلق لحد مايبرد


خلاص برد

قطعيه وكلى وأكلى اللى معاكى بألف هنا وشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ريقة عمل اللانشون
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
masrawystar :: منتديات المراة :: مطبخك-
انتقل الى: