االمقادير:
بطاطس مسلوقه والعدد غير محدد ( سويت 4 حبات )
لحم مفروم مكشن ومطبوخ
سمنه فارم
فنجان كريمه خفق وفنجان حليب سايل
ملح وفلفل اسود
الطريقه :
جهزي اللحمه المفرومه وذلك بعمل لها الكشنه (بصل مفروم وطماطم مطحونه وصلصه وثوم
ومكعب ماجي والبهارات ملح وفلفل اسود وكمون وبهارات مطحونه )
حطي البصل مع شويه زيت ولما يذبل حطي الطماطم والصلصه وباقي الاشياء وبس تغلي حطي
اللحم المفروم وقلبي كلها لحد لما تتسبك
البطاطس حطي معها فنجان من كريمه الخفق وملح وفلفل اسود والحليب واهرسيها
باي شي تفضليه سواء الشوكه او الهراسه او الطحانه المتوفر عندك
حضري الصينيه بدهنها بسمنه فارم
ثم افرشي طبقه من البطاطس وعلشان يسهل عليك توزيع البطاطس
خلي بجنبك صحن فيه زيت او سمنه فارم
وامسحي بالملعقه تلاقي الامر جدا سهل
ثم حطي اللحمه
ثم طبقه البطاطس وبنفس الطريقه امسحي الملعقه بالسمنه وساوي السطح
ثم بالشوكه اغمسيها بالسمن واعملي تعرجات
تدخل الفرن من تحت 10 دقايق
ومن فوق حتى تحمر
وتترك لتبرد وتقطع
وبالعافيه عليكم
ولاتنسوني من صالح دعائكم
[center]